Wednesday, April 3, 2013

Minggu Ke-8 yang sangat nervous!

Hari ni, 3 April 2013. merupakan minggu ke-8 untuk semseter terakhir. minggu di mana ak terpaksa submit segala progress aku selama 4 mingu sebelum ini kepada SV aku. yang menjadi masalah, progress terlalu la sikit kerada stuck di bahagian simulation. hadoii..ape nk jadi. td dah ambik initiative lain, dengan menghantar email kepada lecturer power electronic aku semester lepas. mintak tolong kat die. mudah-mudahan segala urusan dipermudahkan, ameen.

8 hingga 14 April (minggu ke-9), cuti mid sem bermula. menandakan kehidupan di semseter akhir ini masih lagi berbaki, 1 bualan, 3 minggu. (nervous nye...mase semakin suntuk, dan PSM aku masih lagi tak kemana.). Kemungkinan besar, jika mendapat feedback yang baik dari lectrer power electronic tu tadi, aku mungkin menghabiskan masa cuti ku selama seminggu di Kolej je. Harap2 dalam tempoh tersebut, progress PSM aku ber jalan dengan lancar. tapi kalau xmendapat feedback yg baik pon, aku mungkin balik lewat jugak. sebab tiket pon x cari lagi. almaklum sajalah, tiket utk ke pantai timur bukannya boleh beli on the spot. lagi lagi kalau musim cuti begini, seminggu paling awal dah kene beli. so..sama saja.

Btw, hari ni aku xde class (kelas satu jam hari ni cancel ). so, harap-harap di pemudahkan segala urusan, dan diberi kekuatan untuk menjayakan PSM aku...asalkan hari ni ade progress..so, boleh la update dalam buku log. esok atau lusa, boleh jmpe dengan SV tanpa segan silu. hehehe!!

SAYA MAHU LULUS & CEMERLANG DALAM SEMUA SUBJEK SEM INI. SEBAB BULAN 10 NANTI SAYA MAHU DATANG KE UTM,  HANYA UNTUK MAJLIS GRADUASI SAHAJA !!


sensgasara ber PSM sampaikan aku dah berkali-kali mimpikan pasal bnde ni. 

1 comment:

  1. Ouh. xperasan pula. ini merupakan entry pertama untuk bulan Aprill. heeeeee ;)

    ReplyDelete